FILIPINI: Poginulo 20, povređeno 44 u sudaru kamiona i autobusa

Vozač autobusa izgubio je kontrolu nad vozilom nakon prvog sudara, pa je nakon toga udario još dva autobusa i četiri putnička vozila koja su dolazila iz suprotnog pravca

  • 1

Najmanje 20 ljudi je poginulo, a 44 povređeno danas u saobraćajnoj nesreći na Filipinima kada je kamion udario putnički autobus u zadnji deo što je izazvalo još nekoliko sudara.

Vozač autobusa izgubio je kontrolu nad vozilom nakon prvog sudara, pa je nakon toga udario još dva autobusa i četiri putnička vozila koja su dolazila iz suprotnog pravca na nizbrdici u provinciji Keson, oko 115 kilometara jugoistočno od prestonice Manile, preneo je AP.

Među poginulima ima četvoro dece, vozač kamiona i njegov pomoćnik, a sve žrtve su iz prvog sudara, između kamiona i autobusa.

Među preživelima je jednogodišnja devojčica koja je nađena prekrivena krvlju drugih žrtava pored puta, u blizini autobusa. Beba nije teže povređena, zadobila je samo nekoliko ogrebotina.

Nesreća se dogodila iza ponoći.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA