Albanci tukli Srbina u Kosovskoj Mitrovici

Incident se dogodio oko 11 sati u naselju Bošnjačka mahala u severnom delu grada, u kom pored Srba žive Albanci i pripadnici drugih nacionalnih zajednica

  • 6

Regionalni šef operative kosovske policije Željko Bojić potvrdio je za Telegraf da su dve osobe danas nanele lake telesne povrede Srbinu T. N. (19) u naselju Bošnjačka mahala, u severnom delu Kosovske Mitrovice.

Prema žrtvinoj izjavi, on je napadnut od strane dva Albanca – rekao je Bojić i dodao će ovaj slučaj vrlo brzo dobiti epilog jer žrtva može da prepozna napadače, za kojima se intenzivno traga.

Incident se dogodio u 11:30 sati, u multietničkom naselju Bošnjačka mahala u severnom delu Mitrovice, kada su dvojica Albanaca nasrnula na mladića.

T. N. je prema Bojićevim rečima zbrinut u Zdravstvenom centru Kosovska Mitrovica, gde su mu sa 4 kopče sanirali povredu glave. Posle ukazane medicinske pomoći on je upućen na kućno lečenje.

Naselje Bošnjačka mahala, u kojem je došlo do incidenta, jedno je od mešovitih gradskih kvartova u Mitrovici u kojem, pored Srba, žive Albanci i pripadnici drugih nacionalnih zajednica.

(S. S. / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bogoje

    19. oktobar 2013 | 15:22

    Albancima neverujte nista a vlastima iz Srbije jos manje a spremite se dobro,balkan je oduvek bure baruta.

  • Dejans78

    19. oktobar 2013 | 17:37

    Dosta nas ceka taj trenutak.vraticemo se ponovo

  • Weber S

    19. oktobar 2013 | 17:48

    Opet cak dva Albanca napala samo cetiri Srbina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA