EKSKLUZIVNO: Privođenje Olje Crnogorac zbog viška alkohola u krvi! (VIDEO)

Poznata voditeljka zaustavljena u toku akcije saobraćajne policije, koja je uhvatila čak 337 pijanih vozača tokom noći (oboren rekord), a onda je naduvala čak 1,69 promila alkohola!

  • 14

Poznata voditeljka Olja Crnogorac privedena je u noći između subote i nedelje na Slaviji zbog vožnje u alkoholisanom stanju. 

Ona je zaustavljena u toku akcije saobraćajne policije koja je uhvatila čak 337 pijanih vozača tokom noći (čime je oboren rekord), a onda je naduvala čak 1,69 promila alkohola!

Odvedena je u stanicu Mirijevu na trežnjenje, a prilikom privođenja nije pravila scene, već je poslušno sela u policijski automobil koji je sproveo u stanicu.

Iako je test ukazao na veliku količinu alkohola u krvi, ona na ovom snimku nije odavala utisak pijane osobe. Sve vreme prilikom privođenja je telefonirala.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

UPOZORENJE: Ovaj snimak je vlasništvo agencije Press.rs i sniman je isključivo za potrebe portala Telegraf. Bez dozvole agencije ili uredništva nije dozvojeno prenositi snimak, deo snimka, fotografije i informacije. U suprotnom činite krivično delo.

Telegraf.rs/Video (Foto), autor: A.J. (Press.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    21. oktobar 2013 | 15:58

    Problem je kad je trezna...Trese se, ovako je normalna, navikao organizam na promil-dva

  • Draža Mihajlović

    21. oktobar 2013 | 15:57

    Kakva seljančura i malograđanka. Fuj!

  • Trut

    21. oktobar 2013 | 16:07

    Jao Oljice pa kako tako..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA