Šta vas danas očekuje na Sajmu knjiga?

U okviru "porodičnog dana" porodicama će biti omogućeno da posete ovu manifestaciju za 600 dinara. Čekaju vas Bora Đorđevića, Jelena Tinska, Uglješa Šajtinac i Srđan V. Tešin

  • 1

Roditelji, uhvatite decu za ruke i pravac na Sajam knjiga!

Danas je (kao i juče) takozvani "porodičan dan" i porodicama će biti omogućeno da posete ovu manifestaciju uz poseban popust. Porodična ulaznica za Sajam košta 600 dinara.

Pored brojnih pisaca koji će potpisivati svoje knjige, na Sajmu će se danas održati i nekoliko promocija - od 13 do 19 časova Bora Đorđević će na štandu izdavačke kuće "Arte" promovisati svoju knjigu "Debela Trilogija", a Jelena Tinska će u popodnevnim časovima (od 16.00-17.00) na štandu "Beoknjige" promovisati knjigu "Bekanine priče". 

Današnji sajamski dan obeležiće i brojni prateći program, a Telegraf vam preporučuje da posetite sledeća dešavanja:

U 12 časova u sali "Borislav Pekić" u 12 časova biće predstavljena knjiga "Srpska umetnost 1950-1990" Ješe Dengrija. Zatim će u 15 časova na štandu izdavačke kuće "Arhipelag"  biti organizovano druženje sa piscima Boškom Krstićem, Uglješom Šajtincem i Srđanom V. Tešinom.

Na štandu Poljske u 17 časova biće održano predavanje "Savremeni srpski pisci u poljskom prevodu".  Za sve ljubitelje stripa u 17.30 časova biće predavanje strip-scenariste i teoretičara Zorana Panevskog pod nazivom "Treća dimenzija stripa". Ovo predavanje održaće se u strip sali.

U 18 časova biće predstavljen 14. tom kritičkog izdanja dela Miloša Crnjanskog  (Zadužbina Miloša Crnjanskog). Učesnici ovog programa biće: Slađana Jaćimović, priređivač knjige, Milo Lompar, urednik knjige (predsednik ZMC), Radivoje Mikić, recenzent, Zorica Nestorović, recenzent, Pera Stanisavljev Bura, likovnografički urednik knjige, Dimitrije Tasić, sekretar ZMC.

(M. Batinić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA