BERANE: Bačena bomba na porodičnu kuću

Na kuću Dražena Simonovića bačena je eksplozivna naprava, a počinilac je u bekstvu zbog sumnje da je učestvovao i u pucnjavi u kojoj je četvoro ljudi povređeno

  • 0

Nepoznati počinilac bacio je sinoć bombu u dvorište porodične kuće Beranca Dražena Simonovića (26), u eksploziji niko nije povređen, ali je pričinjena materijalna šteta.

Eksplozivna naprava, kako prenose podgorički mediji, bačena je ispred ulaznih vrata Simonovićeve porodične kuće, koja se nalazi pored fudbalskog stadiona u Beranama. Policija je izvršila uviđaj i u toku je istraga o ovom napadu.

Simonović se nalazi u bekstvu još od aprila ove godine, kada je osumnjičen da je, sa sugrađaninom Markom Maslovarićem (24), u kafeu “Kaza” pucao na Bjelopoljca Miroslava Femića (25) i Berance Aleksandra Marsenića (26), Bernarda Sujkovića (26) i Jasmina Piljevića (19). Femić i Marsenić u toj pucnjavi su teže povređeni, a Sujković i Piljević lakše.

Maslovarić se nakon pucnjave predao policiji, dok je Simonović još u bekstvu.

(Telegraf.rs / Tanjug / Foto-ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA