PROGOVORILA ŽENA KOJA MESEC DANA ĆUTI KAO KIP: Hoće li neko da me oženi?

Devojka koja nepomično stoji na trgu u Prijedoru i izaziva pažnju cele regije okačila je transparent s pitanjem da li hoće neko da je oženi. Budući da je izdržljiva, biće ponuda, rekao je jedan njen sugrađanin

  • 29

Jelena Topić iz Prijedora, koja je javnost zaintrigirala stojeći nekoliko sati dnevno poput živog kipa na glavnom gradskom trgu u svom gradu, obratila se posle mesec dana sugrađanima pitanjem na transparentu: "Hoće li neko da me oženi?"

 

- Da nisam oženjen, rado bih. Izdržljiva je i uveren sam da će imati bar nekoliko bračnih ponuda - rekao je jedan od prolaznika. Drugi, malo stariji, koji se predstavio kao Ratko Bokan, Jeleni je ispod nogu ostavio pismo i na njega stavio kamen da ga vetar ne odnese.

 

- Postala mi je veoma simpatična zbog ovoga što radi i hoću da zna da sam na njenoj strani - kazao nam je Bokan.

 

 

Printskrin / Youtube / Milblok

Prijedorčani su proteklih dana Jeleni, koja je pre nekoliko dana napisala da je "malo umorna", odgovorili porukom: "Šta radiš, jadna, pa mi te volimo!"

 

U međuvremenu, za kaiš su joj zakačili i vizitkartu s imenom direktora lokalnog Fonda za zapošljavanje. Neki su, mahom penzioneri, pokušali i da je "nagrade" kojom markom, a redovno joj donose i jabuke.

 

Jelena nije nikoga ostavila ravnodušnim i komentari su pozitivni i iako na trgu stoji od 9 do 13 sati, niko je mrko nije pogledao.

 

Simpatična Prijedorčanka još ne progovora, a njena "misija" mogla bi još potrajati, moguće je čak i narednih desetak dana.

 

Podsetimo, Topićeva je student Akademije umetnosti, a ima i diplomu Ekonomskog fakulteta, i pretpostavlja se da je reč o njenom diplomskom radu ili protestu zbog nezaposlenosti, a možda je reč i o nečemu drugom.

 

(Telegraf.rs / Avaz / Prijedor24.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duks

    22. oktobar 2013 | 19:05

    Cist primer kako nasi ljudi razmisljaju. Devojka obrazovana i pametna (pri tom nezaposlena sa dva fakulteta) stoji i cuti a prolaznici je uglavnom proglasavaju budalom i misle da joj nesto fali. Dok imamo sa druge stane ORO starlete-kurvete, razne Ovcanije i Kozoraje koje su idol nacije i "Srpska elita" jer znaju dobro da se guze i taslače i to na televizijama sa nacionalnom frekvencijom. Jednom jedan pametan covek rece: "Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati" Ja bih jos dodao (kao manje pametan): kod nas bolje imati dve dobre sise nego dve diplome fakulteta!

  • Ivana

    22. oktobar 2013 | 18:14

    S' obzirom da mnogooo ćutiš:-) sigurno ćeš imati mnogooo ponuda:-)))

  • sani

    22. oktobar 2013 | 19:01

    Ja bih te ozenio jer znas da cutis kad treba samo ne znam sta cu sa ovom mojom koja prica i kad spava

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA