SRAMOTA: Odbili pratnju ranjenom policajcu!

Nezavisni policijski sindikat Srbije traži smenu načelnika policijske uprave u Vranju i hitno preuzimanje mera protiv rukovodilaca bujanovačke policije koji su odbili dodeljivanje pratnje kolima Hitne pomoći

  • 7

Nezavisni policijski sindikat Srbije (NPSS) zatražio je preduzimanje mera protiv rukovodilaca bujanovačke policije koji nisu dozvolili da kola Hitne pomoći, u kojima je bio ranjeni policajac G.Đ., do Niša prati službeno vozilo sa rotacijom, kako bi što pre povređeni policajac bio transportovan, saopštio je NPSS.

Taj sindikat traži od ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića i direktora policije Milorada Veljovića i da smene dosadašnjeg načelnika policijske uprave u Vranju Slađana Velinovića, "jer nije našao za shodno da u što kraćem roku dođe sa odmora sa Hilandara, gde se nalazi".

(Telegraf.rs / Izvor: Fonet)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    22. oktobar 2013 | 21:33

    Deca se voze kolima hitne pomoci svakog dana i niko ne urgira da pni dobiju pratnju. Nasa policija je razmazena i nesposobna.

  • Biljana

    22. oktobar 2013 | 22:09

    Dragi Dejane, ovaj policajac o kom ti pricas je tesko povredjen , a od Bujanova do Nisa ima oko 100 km, od toga je oko 40 km auto put, ostatak puta je jedna traka.... Samo voznja groz Grdelicku klisuru je dosta spora, a ostalom delu puta i da ne pricam. Tako da u potpunosti podrzavan sindikat policije...

  • Jokica

    22. oktobar 2013 | 22:31

    @Dejan Kako li vas nije sramota da tako govorite o coveku koga su umalo ubili,dok je posteno radio svoj posao?Sto bih volela vas takve,koji se busatemu grudi i pljujete po policiji,jedan dan da vidim u interventnoj! Mozda bi vam tada jezik bio kraci.Ovo nedodeljivanje pratnje je bruka!Ovde se po gradu sekretarice voze pod pratnjom!BRUKA OD DRZAVE,a uz takve komentare poput vaseg Dejane,necemo mi daleko!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA