Šta vas danas očekuje na Sajmu knjiga?

Posetioci Sajma danas će moći da se druže i sa Borom Đorđevićem, Jelenom Tinskom, Davidom Albaharijem, Ljiljanom Habjanović Đurović...

  • 1
Beogradski sajam knjiga 2013 Foto: Tanjug/Filip Krainčanić

Pored brojnih pisaca koji svakodnevno potpsuju svoje knjige, današnji dan na najvećoj književnoj maniferstaciji obeležiće tribine koje se pre svega odnose na domaće izdavaštvo.

Več u 11 časova počinje forum BRINUTI O KNJIZI - "Kome i čemu su potrebne javne nabavke u izdavaštvu i bibliotekarstvu?" na kojoj će govoriti Petar Živadinović, Bora Babić, Vladislav Bajac, Zoran Hamović, Gojko Božović, bibliotekari, kao i  predstavnici Ministarstva kulture RS i Ministarstva finansija RS.

Na ovaj forum nadovezuje se prezentacija "Digitalne knjige srpskih izdavača i svetski trendovi".

U 14 časova u sali "Borislav Pekić" biće održana promocija knjige Dragoljuba Mićunovića "Život u nevremenu" na kojoj će pored autora govoriti i Vida Ognjenović, Predrag J. Marković, Gojko Božović. U istoj sali od 17 časova biće organizovano čitanje poezije.

Najmlađi će u strip sali moći da uživaju od 14 časova, kada će Milan Tačić crtati za njih. Takođe, moći će da upoznaju i jednog od najboljih dečijih pisaca Ljubivoja Ršumovića, koji će biti na štandu "Pčelice" od 17 časova.

Posetioci Sajma će danas moći da se druže i sa Borom Đorđevićem, Jelenom Tinskom, Davidom Albaharijem, Ljiljanom Habjanović Đurović...

(M. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA