ZABRANJENA LJUBAV: Mladom paru odsekli glave zbog afere pre braka!

Policija pretpostavlja da je porodica mlade žene, od dvadesetak godina, odgovorna za ubistvo ljubavnog para u provinciji Helmand, gde talibani sprovode strogi šerijatski zakon

  • 18

Mladi ljubavni par pronađen je obezglavljen na jugu Avganistana, pošto su imali ljubavnu aferu pre braka, izjavili su danas lokalni zvaničnici.

 

Policija pretpostavlja da je porodica mlade žene, od dvadesetak godina, odgovorna za ubistvo ljubavnog para u provinciji Helmand, gde talibani sprovode strogi šerijatski zakon.

 

Stariji brat ljubavnika od dvadesetak godina, rekao je policiji da je nedavno mlada žena pobegla s njegovim bratom i da su oni živeli u njihovoj porodičnoj kući, da ju je on (njegov brat) voleo i želeo da se oženi, prenela je agencija AFP.

 

Pre dva dana desetak muškaraca provalilo je u kuću u blizini pokrajinske prestonice Laškar Gah i otelo oboje, da bi sutradan lokalni meštani prijavili da su pronašli tela na groblju.

 

- Mi smo tamo otišli i pronašli ih. Oboje su bili obezglavljeni. Iz naše istrage, otkrili smo da su oni imali ljubavnu aferu. Verujemo da, porodica i rodbina devojke, stoji iza ubistva - naveo je policijski zvaničnik Mohamad Ismal Hotak.

 

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    23. oktobar 2013 | 14:00

    Oni su bolesna nacija...

  • CZ99

    23. oktobar 2013 | 13:57

    Islam, religija mira i tolerancije. Ovi Avganistanci, zaista imaju lepe obicaje i tradiciju

  • balkan boy

    23. oktobar 2013 | 14:00

    I sta reci...jel im je to naredio taj uzvišeni i nadasve pravdeni Alah? Jel treba da se mladim ljudima odseku glave zbog ljubavi kako bi se poštovao Alah? Sta je u glavama tih ljudi koji ce i za ovakvo nesto naci opravdanje?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA