UŽAS: Srednjoškolac izboden zbog pikada?!

Danijel F. (20) iz Varvarina, koga je paraćinska policija uhapsila sinoć zbog pokušaja ubistva maloletnog Nikole iz Drenovca, učinio je to najverovatnije zbog spora oko pikada koji su te večeri igrali u drenovačkom kafiću "Rif"

  • 1

Maloletni Nikola S. (16), koga je dvadestogodišnji Danijel F. četiri puta izbo nožem u kafiću, povređen zbog rasprave oko pikada. Osumnjičeni nije priznao delo.

Danijel F. (20) iz Varvarina, koga je paraćinska policija uhapsila sinoć zbog pokušaja ubistva maloletnog Nikole iz Drenovca, učinio je to najverovatnije zbog spora oko pikada koji su te večeri igrali u drenovačkom kafiću "Rif".

Povređeni srednjoškolac bio je u kafiću sa drugom, kao i osumnjičeni, tako da je zbog igre došlo do rasprave između ove dve grupice mladića.

Danijel F. nije odmah uhapšen, iako se događaj zbio u subotu, jer se u paraćinskoj Opštoj bolnici nisu izjasnili o težini povrede, pa je nasilnik iz Varvarina priveden tek nakon dva dana, kada je delo kvalifikovano kao ubistvo u pokušaju.

Kako Telegraf  saznaje, bilo je svedoka događaja u Drenovcu, ali da osumnjičeni nije priznao delo za koje se tereti, a još nije pronađen ni nož.

Danijel F. biće sutra priveden sudiji za pretkrivični postupak Višeg suda u Jagodini.

U Mašinsko-elektrotehničkoj školi, koju pohađa teško povređeni Nikola, kažu da se on nije razlikovao od bilo kod drugog učenika te škole, te da nije bio problematičan, odnosno, protiv njega u toj ustanovi nije dosad nikad pokretan bilo kakav disciplinski postupak.

Dečak je bio u drugom razredu, smer elektrotehničar za tehničke i rashladne uređaje.

(Z. R. P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gorran

    23. oktobar 2013 | 19:48

    U zatvor sa tim, 15tak godina pa kad izađe da razmisli dali ce opet nekog izbosti. Za primer ostalim

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA