VELJOVIĆ: Policija će žestoko odgovoriti!

Veljović je naglasio daočekuje podršku Euleksa i Kosovske policijske službe i objasnio da je napad na policajca Đorđevića vezan za trgovinu narkoticima

  • 8

Direktor policije Milorad Veljović rekao je da je ubistvo policajca Gorana Đorđevića kod Velikog Trnovca napad na državu, kojoj je time nanet žestok udarac. On je naglasio da se slučaj mora rešiti do kraja, kao i da će odgovor biti žestok.

Rešićemo slučaj po bilo koji cenu. Ovime ja ne pretim, već kažem da ćemo preduzeti sve zakonom predviđene mere - rekao je Veljović i dodao da je policija sposobna da kontroliše teritoriju države i svaki njen pedalj.

Ukazujući da je policija ušla i da će ući u svako mesto, Veljović je naglasio da ona to čini iz bezbednosnih razloga. Veljović je istakao da je policija u Velikom Trnovcu izvršila pretres pojedinih objekata po naredbama suda, a u okviru tužilačke istrage.

Direktor policije je rekao da je zvao pripadnike Euleksa i da očekuje njihovu podršku, ukoliko bude potrebna, da bi se slučaj rešio do kraja. Ocenjujući da to krivično delo nema veze sa politikom, on je dodao da očekuje pomoć i Kosovske policijske službe.

Prema njegovim rečima, interes svih građana, Srba i Albanaca i u Preševu, Bujanovcu i Velikom Trnovcu jeste da se slučaj reši do kraja. Veljović je objasnio da je napad na policajca Đorđevića vezan za trgovinu narkoticima, ali nije mogao, zbog interesa istrage, u ovom trenutku da iznosi konkretnije informacije.

Prema nezvaničnim saznanjima, Đorđević je posumnjao da je u toku primopredaja droge iz jednog automobila marke "Audi" švajcarskih tablica, zbog čega je i hteo da postupi u skladu sa zakonom, ali je namerno udaren kolima, nakon čega je on podlegao povredama.

Goran Đorđević preminuo je u Kliničkom centru Niš.

(Telegraf / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Perica

    23. oktobar 2013 | 18:57

    Koja bre policija? Gomila bandita i kriminalaca koji su zamislili da su bogom dani i da je narod tu njima da sluzi. Pogledajte samo ko radi u zandarmeriji, onaj ludak sto pobi one momke, pa ovaj moron sto puca na ljude jer mu se ne sklanjaju sa puta i slicni.

  • MM

    23. oktobar 2013 | 20:40

    A i na tebz je red,bruko od coveka,pokrao si narod ,od nasih novaca si kupio sinu mercedes,a ja mom ni za mleko svaki dan nemam.Dokle vise, da si covek sam bi dao ostavku vise nemas sta dajrades i muljaris,malo li ti je.

  • СЕНОВИЋ

    23. oktobar 2013 | 18:36

    Нећете смети да их пипнете.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA