Pijanac ispred škole nožem napao prvaka!

Alkoholičar je, pre napada, sedeo na klupi ispred škole i pio pivo. Deca su ga iznervirala grajom, pa je počeo da preti nožem. Srećom, sve se završilo bez posledica

  • 2

Tokom velikog odmora u novopazarskoj OŠ "Sveti Sava", pripit čovek sečivom je nasrnuo na M.S. (8), koji je pukom srećom uspeo da pobegne.

Kako priča njegova majka Ružica, njen sin je pre toga prišao devojčici koja je plakala.

- Ona mu je rekla da se uplašila jer je videla čoveka s nožem. U tom momentu moj sin se okrenuo i iza sebe video kako čovek s nožem ide ka njemu. Krenuo je da trči i uspeo je da pobegne - objasnila je ona.

Prema rečima đaka koji su se tu zatekli, čovek je pre toga sedeo na klupi i pio pivo, a deca su ga iziritirala grajom, pa je izvadio nož i počeo da preti. Ružica napominje da ovo nije prvi put da se deci u školi događaju neprijatnosti i dodaje da problem pravi to što je pored škole kafana, pa se dešava da pijanice ulaze u školu i koriste toalet.

U školi nisu želeli da komentarišu ovaj slučaj uz obrazloženje da direktor nije tu.

(Telegraf.rs / Izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nebojsa

    24. oktobar 2013 | 00:08

    A sta reci, juce sam zvao komunalnu policiju da rese problem sa covekom koji je na sred Terazija lezao mrtav pijan... Uputili su me na " Socijalni rad" ?! Potom sam pozvao hitnu pomoc i posle 20 minuta su momci dosli i odvezli ga.... Ne moram napomenuti da za to vreme niko nije stao ni da vidi dali je ziv?! Toliko o svemu tome....

  • Ševarice

    24. oktobar 2013 | 08:33

    Direktor nije tu, u kafani je loče?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA