NIŠ: Žandarmu koji je pucao u ženu pritvor do 30 dana

Policijska uprava u Nišu navela je da je pripadniku niške žandarmerije određen pritvor do 30 dana, zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju

  • 7

Pripadniku niškog Odreda žandarmerije Stanku S. (31) iz Niša određen je pritvor do 30 dana, zbog sumnje da je na Bulevaru 12. februar iz službenog pištolja ispalio jedan hitac i lakše povredio Anu D. (35), saopšteno je danas iz Policijske uprave u Nišu.

Incident se dogodio 18. oktobra u večernjim satima, a policija je Stanka S. privela sinoć zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju.

Kako navode iz policije, sumnja se da je Stanko pucao iz svog automobila u pokretu "fijat stilo" u pravcu "tojote" koju je vozila Ana.

Podsetimo, do pucnjave došlo zato što je osumnjičenom zasmetalo sporo kretanje "tojote" na kružnom toku na Bulevaru 12. februara. Iz policije ne navode razloge pucnjave.

(Telegra.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deki

    24. oktobar 2013 | 12:13

    Obesiti javno jajaru u centru grada, pa da vidis kako ce svi ostali kerovi da budu kao male mace. Ovako su se osilili kao najgora banda i zamislili da je narod njihovo roblje.

  • Momčilo

    24. oktobar 2013 | 13:36

    Dobro ovaj ludak je u pritvoru i tamo neka sačeka presudu od 10-15 godina zatvora za pokušaj ubistva, ali što mu društvo ne pravi komandir i načelnik, pa i oni su odgovorni za svog pripadnika. Kada ćete da objavite ime i prezime sa slikom ovog zločinca. Istražite ko je i kako opstruirao istragu. Dok su maltretirali normalan svet, nesposobna policija ga je tražila nedelju dana iako su imali snimke i pola grada je pokriveno kamerama.

  • Sashakv

    24. oktobar 2013 | 15:52

    Iseći mu obe ruke do lakata,na sred trga,za primer!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA