Pijan usmrtio osamnaestogodišnjeg biciklistu

Vozeći prebrzo i pod dejstvom alkohola, Radovan N. iz Prijepolja "jugom" udario u biciklistu, zbog čega je ovaj pao na vetrobran, pa na kolovoz

  • 14

Lazar Tatar (18), automehaničar iz Velikog Gradišta, poginuo je u saobraćajnoj nesreći, kada je na njega "jugom" naleteo Radovan N. (53) iz Prijepolja.

Do nesreće je došlo na 120. kilometru državnog puta Veliko Gradište – Golubac, u blizini trafo-stanice "Elektroistok", dok se Lazar propisno kretao desnom stranom, vozeći svoj sportski bicikl.

- U jednom trenutku, na njega je svojim "jugom" naleteo Radovan N., magistar stočarstva iz Prijepolja, sa prebivalištem u Velikom Gradištu, vozeći prebrzo i pod dejstvom alkohola. On je prednjom desnom stranom svog vozila udario u zadnji deo bicikla, zbog čega je biciklista najpre nabačen na vetrobransko staklo, a potom pao na kolovoz - saznajemo iz istrage.

Mladić je u teškom stanju vozilom Hitne pomoći prebačen u Dom zdravlja u Velikom Gradištu, gde su lekari mogli samo da konstatuju njegovu smrt.

Vozač "juga" podvrgnut je alkotestiranju, koje je pokazalo da je u trenutku udesa imao 1,21 promil alkohola u krvi.

Nakon policijskog zadržavanja, on je predat osnovnom javnom tužiocu u Požarevcu, uz krivičnu prijavu za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bekos

    24. oktobar 2013 | 13:03

    Ove pijanice za volanom treba kaznjavati kao ubice, jer kada sedaju pijani za volan i da im se nista ne dogodi, oni su potencijalne ubice neduznih u saobracaju. Ima vec dosta primera, nazalost.

  • Poznanik

    24. oktobar 2013 | 14:28

    Istruni u zatvoru smrdljivko. Dosao si u moje Gradiste da krades kao direktor i da ubijas ljude po ulici. Svaka cast svima tvojima koje jako postujem ali ti si dno dna.

  • romanticni zmaj

    24. oktobar 2013 | 13:50

    Govedo pijano, saucesce porodici :-(

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA