LJUTI KLOVNOVI: Nismo ubili narko-bosa

Na konvenciji u Meksiko Sitiju koja je okupila oko 500 klovnova, koji su pozvali na mir, jedan od lidera je rekao da bi, u slučaju da je "pravi klovn počinio ubistvo, bilo lako prepoznati ga po kostimu, maski i šminki"

  • 0

Klovnovi okupljeni na konvenciji u Meksiko Sitiju negirali su da je bilo ko od njihovih kolega odgovoran za nedavno ubistvo bivšeg lidera jednog narko-kartela.

Prošle nedelje su napadači obučeni u klovnove u letovalištu Baha Kalifornija na severozapadu Meksika ubili 63-godišnjeg Fransisko Rafaelo Areljano Feliks.

Na konvenciji koja je okupila oko 500 klovnova, koji su pozvali na mir, jedan od lidera je rekao da bi, u slučaju da je "pravi klovn počinio ubistvo, bilo lako prepoznati ga po kostimu, maski i šminki".

- Ljudi koji se time bave, to nisu klovnovi. Mogu da se zakunem u majčin grob da klovn to nije uradio -rekao je za Bi-Bi-Si Tomas Morales, čije je umetničko ime "klovn Ljantom".

Klovnovi tvrde da su njihove kolege često žrtve pljački i da se njihovi kostimi i maske kasnije koriste u izvršenju zločina.

Napad na Areljana se dogodio za vreme porodične proslave u iznajmljenoj kući na plaži u turističkom naselju Kabo San Lukas.

Veruje se da kartelom Tihuana sad upravlja Areljanova sestra Enedina i njen sin Fernando, poznat pod nadimkom "Inženjer".

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA