Štedionica preuzela Privrednu banku Beograd

Klijenti Privredne banke Beograd, pravna i fizička lica, koji su do dana preuzimanja imali aktivne račune u Privrednoj banci, od 28.oktobra mogu slobodno da raspolažu svojim sredstvima na šalterima Poštanske štedionice

  • 4

Poštanska štedionica, preuzela je deo imovine i obaveza Privredne banke Beograd.

- Klijenti Privredne banke Beograd, pravna i fizička lica, koji su do dana preuzimanja imali aktivne račune u Privrednoj banci, od 28.10. 2013. godine, mogu slobodno raspolagati svojim sredstvima, u punom iznosu i u svakom trenutku, na šalterima 112 ekspozitura Banke Poštanska štedionica - navode iz Poštanske štedionice.

Takođe, Poštanska štedionica će preuzeti klijente - fizička lica, korisnike kreditnih kartica Privredne banke Beograd, koji su uredno izmirivali obaveze i primali zaradu na tekuće račune otvorene kod Privredne banke Beograd.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MlinarChe

    25. oktobar 2013 | 18:24

    Ova stedionica sve zivo preuzima

  • rale

    25. oktobar 2013 | 21:02

    40 god je radila a sjebali su za 13. Demokratija nema sta. Žao mi je jer sam komitent banke. Žao mi ljudi koji su dobili otkaz. Niko ne piše koliko porodica je ostalo gladno. Udarna veš da Stanoja vodi Fifija u Ameriku

  • heisenberg

    25. oktobar 2013 | 18:35

    umesto da je jos danas PBB radila oni danas ostavise narod bez sanse da podignu plate i penzije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA