GERGOV: Kupio sam 95% akcija "Dajrekt medije"!

Krasimir Gergov tvrdi da je kupio 95 odsto akcija bivše kompanije Dragana Đilasa, a ostatak akcija ostaje u rukama menadžmenta. U toku je prenos vlasništva prema zakonskoj proceduri, a sve informacije o tome biće dostupne u APR-u

  • 4

Bugarski biznismen Krasimir Gergov, novi vlasnik "Dajrekt medije", izjavio je da su završeni svi detalji u vezi sa kupovinom te kompanije, čiji je prethodni vlasnik bio Dragan Ðilas, i da postaje vlasnik većinskog paketa akcija ove firme.

On u intervjuu današnjem "Blicu" tvrdi da je kupio 95 odsto akcija "Dajrekt medija", a ostatak akcija ostaje u rukama menadžmenta. U toku je prenos vlasništva prema zakonskoj proceduri, a sve informacije o tome biće dostupne u APR (Agencija za privredne registre), nakon okončanja ovog postupka.

Gergov nije hteo da obelodani koliko je platio "Dajrekt mediju".

Na pitanje da li se plaši za njegovu investiciju, on je odgovorio odrečno, jer smatra da je Srbija pravna država koja ulazi u ozbiljne i zahtevne procese i reforme na putu prema evropskim integracijama.

Gergov je rekao da mu je cilj da "Dajrekt medija" postane lider na medijskom i oglašivačkom tržištu cele jugoistočne Evrope.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jelena

    27. oktobar 2013 | 21:18

    Hehe, dragi sns-ovci, vi ste beše i za ovo tvrdili da je laž? Kako nekako uvek ispadne da je ono što Đilas govori istina, a vaše tvrdnje laž?! :)

  • Hajduk Očagarac

    27. oktobar 2013 | 21:12

    Ma tako me briga i za tebe i za njega, mene sekira moj novčanik...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA