Poznato ime ubice policajca Gorana Đorđevića!

- Poznato je ime vozača koji je ubio policajca Gorana Đorđevića kod Velikog Trnovca i sada se samo čeka hapšenje tog čoveka za koga se zna da je prešao na teritoriju Kosova i Metohije - rekao je Zoran Stanković

  • 3

Predsednik Koordinacionog tela za Preševo, Bujanovac i Medveđu Zoran Stanković kaže da se očekuje hapšenje ubice policajca Gorana Đorđevića i da je on na KiM.

- Poznato je ime vozača koji je ubio policajca Gorana Đorđevića kod Velikog Trnovca i sada se samo čeka hapšenje tog čoveka za koga se zna da je prešao na teritoriju Kosova i Metohije - rekao je za RTS Stanković.

On je, gostujući u Dnevniku RTS-a, podsetio da je suvozač u automobilu kojim je Đorđević udaren uhapšen, kao i da je sam automobil pronađen.

Govoreći o informacijama da policija ne ulazi u Veliki Trnovac, koji stručnjaci označavaju kao važnu stanicu u distribuciji droge, Stanković navodi da se u centru Velikog Trnovca već nekoliko godina nalazi policijski punkt i da kroz to mesto svakodnevno prolaze pripadnici žandarmerije i drugih bezbednosnih struktura.

Dodaje da policija i nadležni državni bezbednosni organi prate šta se dešava na tom prostoru i tvrdi da "nema dela teritorije koji oni ne mogu da posete i na kome ne mogu da intervenišu".

Stanković naglašava da nisu svi stanovnici Velikog Trnovca preprodavci droge i da policija ima podatke o tome "ko su ti ljudi koji se kreću sa one strane zakona".

- Međutim, oni su veoma dobro organizovani i veoma dobro opremljeni, ali mi to moramo da uradimo i sa našim policijskim i bezbednosnim strukturama, jer ispada, ponekad, da su oni mnogo bolje organizovani i mnogo bolje opremljeni - napominje Stanković.

On ističe da pripadnici bezbednosnih struktura hvataju te ljude, ali da njihovi pozitivni rezultati nisu prisutni u javnosti.

(Telegraf.rs / Izvor: RTS)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Урош

    27. oktobar 2013 | 11:13

    Да се упадне у то село, и све што мрдне, да се убије. Тако се шаље порука, да нико није изнљд закона, а не да човек џаба умре.

  • glumac

    27. oktobar 2013 | 19:13

    Urose eto tvoje misljenje sve sta mrda da se ubije, svaki zlocinac treba da se kazni ,, a posto su svi albanci treba sve streljati....95% misle ko ti ! Hvala bogu da nemozes vise nego samo da pises jedan komentar....!

  • Ludi Milojko

    27. oktobar 2013 | 21:37

    Poznato ime, ali nije lokacija, on je sad ko zna gde.... E Srbijo, ima li te?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA