Leskovčanin izgoreo u požaru u rođenoj kući!

Sumnja se da uzrok požara, do kog je došlo oko 18h u selu Šarlnice, mogu biti sveće koje je nastradali D. R. (49) koristio za osvetljenje. Načelnik Štaba za vanredne situacije za Jablanički okrug, potvrdio je da je u požaru stradala jedna osoba

  • 0

U požaru u porodičnoj kući u selu Šarlnice kod Leskovca večeras, oko 18 sati, stradao je D. R. (49), rekao je predsednik Saveta te mesne zajednice Zoran Vučković.

On je rekao da je vatrogascima trebalo više od pola sata da ugase požar koji je izbio u kući u kojoj je D. R. živeo sam.

- Požar su primetile prve komšije koje su pozvale vatrogasce, a zatim pokušale da ugase vatru. D. R. je živeo sam i pre sedam meseci mu je isključena struja zbog dugovanja. Od tada je za osvetljenje uglavnom koristio sveće i možda je to uzrok požara, ali videćemo šta će utvrditi nadležni organi - kaže Vučković.

Načelnik Štaba za vanredne situacije za Jablanički okrug Miodrag Marjanović potvrdio je da je do požara u Šarlincu došlo i da je jedna osoba stradala.

Požar je potpuno ugašen, a na licu mesta je u toku uvidjaj kriminalisticke policije, kako bi se utvrdio uzrok pozara.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA