PRETE MU SMRĆU: Gej aktivisti Bobanu Stojanoviću neko iscrtao kukasti krst pored vrata! (FOTO)

Poruka zalepljena na vrata stana glasi: "Znamo gde živite, znamo gde spavate!", a potpisala ju je fantomska neonacistička organizacija "Borba 18"

  • 29

Govor mržnje u Srbiji ne jenjava! Poznati gej aktivista Boban Stojanović na Fejsbuku je podelio sliku na kojoj se jasno mogu videti pretnje koje je su bile ispisane na zidu i zalepljene na vrata njegovog stana.

Poruka glasi : "Znamo gde živite, znamo gde spavate!", a potpisala ju je organizacija "Borba 18". Na zidu su takođe bili iscrtani kukasti krst i precrtani gej simbol.

- Iskreno se nadam da će Ivica Dačić i država biti efikasni u pronalaženju počinioca ovog dela jednako kao što su to bili u slučaju pretnji upućenih njemu. Za razliku od pretnji ovo su dela - napisao je Stojanović na svom Fejsbuk nalogu.

Navodno, "Borba 18" je neonacistička grupa koja deluje u Republici Srpskoj i čiji je blog nedavno zabranjen u BiH, a koja je povezana sa daleko poznatijom "Combat 18" koja deluje u praktično svim zemljama Evrope.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlajko

    27. oktobar 2013 | 21:46

    Zabraniti sve pederske skupove na 100 god,ne davati im medijski prostor,i nece biti ovakvih incidenata.nek se tuca ko gde hoce...samo sto manje pisati o njima...jer sutra na red ce doci pedofilicari,jer po njima i to je ljubav...bolest!

  • Desko

    27. oktobar 2013 | 21:53

    Pa ko vas je terao na ulice da se reklamirate sedite kući kao svi gradjani... Ja sam porodičan čovek i ne prihvatam da moja deca gledaju VAS!

  • Boby Breša

    27. oktobar 2013 | 21:45

    Ne mogu srbi da gledaju svoja posla.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA