VALJEVO: Odbornik digao uzbunu zbog lažne dojave da su otete sudije!

Pretpostavlja se da je do ove dezinformacije došlo zbog prisustva velikog broja pripadnika Žandarmerije, koji obezbeđuju suđenje Milanu Lazareviću u Višem sudu u Valjevu

  • 0

Odbornik Skupštine grada Valjevo Ljubomir Bradić tražio je prekid današnje sednice lokalnog parlamenta, tvrdeći da su nepoznate osobe upale u Viši sud i da zaposlene drže kao taoce.

Odbornik GG "Pobeda" Ljubomir Bradić tu informaciju je odbornicima saopštio sa skupštinske govornice.

- Upravo sam dobio poruku da je u Sudu opsadno stanje i da nepoznate osobe zaposlene drže kao taoce. Zato tražimo da zbog ove situacije prekinemo sednicu - poručio je odbornicma lokalnog parlamenta Ljubomir Bradić.

Nakon kraćeg meteža koji je nastao u skupštinskoj sali predsednik Skupštine grada Mihailo Jokić je odlučio da ne prekida skupštinsko zasedanje.

Proverom je utvrđeno da se radi o lažnoj dojavi odborniku Ljubomiru Bradiću.

Načelnik Policijske uprave Saša Marković demantovao je tvrdnje da je bilo problema u Višem sudu, a pretpostavlja se da je do ove dezinformacije došlo zbog prisustva velikog broja pripadnika Žandarmerije, koji obezbeđuju suđenje Milanu Lazareviću u Višem sudu u Valjevu, kome se u drugom postupku zbog ubistva i iznude sudi pred Specijalnim sudom u Beogradu.

(S. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA