DAJTE PREDLOG: Kako će se zvati sledeći avion Air Serbia?

Pored Novaka Đokovića, seriji aviona "Žive legende Srbije" trebalo bi da se priključi još 13 naših savremenika koji su dali veliki doprinos zemlji. Divac, Kusturica, Čavić ili neko po vašem izboru?

Avion "Novak Đoković", koji je pre nekoliko dana predstavljen javnosti, prvi je od 14 aviona "Air Serbia" koji će u okviru serije "Žive legende Srbije" nositi naziv nekog našeg savremenika koji svojim lokalnim i međunarodnim dostignućima može da posluži kao inspiracija. 

Kako je ranije najavljeno iz ove avio-kompanije, serija aviona "Žive legende Srbije" biće predstavljana javnosti postepeno, u narednih nekoliko meseci. O tome ko će se sve naći u ovoj seriji spekuliše se već tri dana. Iako deo javnosti smatra da bi avioni trebalo da ponesu imena i velikana koji više nisu živi, ovih četrnaest aviona nosiće imena isključivo naših živih savremenika.

Iz kompanije "Air Serbia" nisu mogli da nam kažu čija će imena poneti ostali avioni, ali ukoliko se bude išlo logikom kako je izabran Novak Đoković, zna se da će to biti ljudi koji su dali veliki doprinos promociji naše zemlje.

Jedna od pretpostavki je da bi osobe čija imena budu krasila nove avione trebalo da budu i svetski poznate, pa se najčešće pominju imena sportista.

Među prvima čija imena mogu da se čuju u svakodnevnom razgovoru su Vlade Divac, ali i plivač  Milorad Čavić, kao i Milica Mandić. Pored sportista pominju se i reditelj Emir Kusturica, kao i violinista Stefan Milenković.

Ono što je sigurno jeste da imena ostalih trinaest aviona nećemo saznati dok ne budu zvanično predstavljena javnosti.

Do tada vas pozivamo da u komentarima ostavite svoj predlog kako bi mogao da se zove sledeći avion kompanije "Air Serbia"?

(M. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA