SULUDO: Vojnici idu na liposukciju da bi ostali u Pentagonu!

Zbog stroge metode procene gojaznosti koju sporovodi Pentagon jedan broj pripadnika vojske SAD podvrgava se liposukciji kako bi skinuli salce sa stomaka

  • 3

U želji da prođu testove gojaznosti koje sprovodi Pentagon, jedan broj pripadnika američke vojske odlučuje se na liposukciju kako bi uklonili višak sala oko struka, navode doktori.

Nekoliko vojnika reklo je da im je to jedini izbor jer su sadašnji metodi za procenu gojaznosti takvi da teško mogu da ih prođu i oni sa krupnom i mišićavom građom. Ovo je potvrdio i jedan broj fitnes eksperata i doktora, koji traže da se preispitaju vojni standardi vitkosti.

Testovi su uvedeni kako bi se obezbedila maksimalna spemnost trupa za surove uslove u borbama. Vojni zvaničnici, međutim, kažu da samo mali broj onih koji prođu utvrđene standarde za gojaznost imaju i dobre rezultate na testovima fizičke spremnosti.

Zvaničnici Pentagona kažu da vojska ne odobrava hirurške promene na telu, kako bi se prošao test, mada liposukcija nije zabranjena.

(Telegraf.rs / Izvor: Dnevni avaz)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MMilan

    29. oktobar 2013 | 07:03

    Bolje da su uradili nesto sa mozgom da ne ubijaju po svetu

  • Косовка девојка

    28. oktobar 2013 | 23:46

    Неће Мек Доналдс и физички изглед, јеби га.

  • Feki

    29. oktobar 2013 | 11:37

    Jednig dana ce sami sebi amputirati mu...a samo da mogu da zadrze posao, hah ha .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA