Dečak skočio sa 30. sprata zbog domaćeg zadatka!

Nastavnik je, prema njihovim tvrdnjama, dečaku rekao da skoči sa zgrade nakon što nije uspeo da završi zadatak

  • 0

Desetogodišnji kineski dečak okončao je sebi život skočivši sa 30. sprata, jer, kako su preneli kineski mediji, nije uspeo da napiše samokritično pismo izvinjenja koje je tražio njegov nastavnik, dok je škola saopštila da je "dečak slučajno umro".

Tom dečaku i ostalim učenicima petog razreda koji su pričali za vreme nastave nastavnik je naredio da napišu izvinjenje od 1.000 znakova, objavljeno je na veb-sajtu Kineskog nacionalnog radija koji je citirao reči dečakovih rođaka i komšija, a preneo danas AFP.

Nastavnik je, prema njihovim tvrdnjama, dečaku rekao da skoči sa zgrade nakon što nije uspeo da završi zadatak.

- Nastavniče, ne mogu to da uradim, trgao sam se nekoliko puta kada sam pokušao da skočim sa zgrade - pronađeno je napisano na jednom od njegovih udžbenika, objavio je CNR.

Besna rodbina postavila je transparent ispred škole u jugozapadnom gradu Čengdu na kojem piše: "Nastavnik primorao naše dete da skoči sa zgrade", prikazano je danas na snimcima.

Lokalni zvaničnici su saopštili da je istraga još u toku.

Dečakova škola je danas objavila na svom profilu na Veibu, kineskom društvenom veb-sajtu za slanje poruka, da je dečaku i nekim njegovim drugovima iz razreda bilo naloženo da napišu kritike na svoje ponašanje, nakon što su remetili takmičenje u govorništvu i da je ''dečak slučajno umro''.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA