KOSTOLAC: Tukao popa oklagijom zbog piva!

Pošto pop nije želeo da mu da pivo koje je kupio za svoje radnike, Saša I. se sam poslužio, a potom popa nekoliko puta udario oklagijom

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika русија
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Jelena

    12. novembar 2013 | 23:37

    Citam komentare i u cudu sam. Strasno je to sto se ljudi smeju tudjoj muci i nevolji, sto im je bas zanimljivo sto je neko udario svesteno lice i nije ga jos vise premlatio, sto se pije kod svestenika (zaboga to je greh) ,sto mu rade majstori, sto je covek domacin, pa je ljudima omogucio da se osveze dok rade. Kakav smo mi to narod? Sta je trebalo da uradi? Da stoji ispred pijane budale, koji je ocigledno poremecen kad je mogao da digne ruku na njega i da ga pusti da ga ubije pa da izadje u crnoj hronici da bi se ovi sto se sad smeju sazaljevali nad njegovom sudbinom? Pitam se samo kako bi reagovali isti ti da im takav pijan i poremecen covek upadne u dvoriste ili kucu i siluje cerku, sestru ili majku ili da ih napadne kad se vracaju iz kozmetickog salona kao "pametna" Zorica kojoj je ovo mnogo smesno? Ne bi se ovako pisalo, nego ajde udri oklagijom ili jezikom po nekom ko se moli Bogu za tvoje zdravlje . U ovoj zemlji svako ima pravo da komentarise i sudi drugima iako nema pojma o nekim stvarima. Ne postujemo svoju veru zato tako i prolazimo. Da li tako i muslimani svoje verske poglavare pljuju? Ne, naravno. Mnogo nam je kad damo jednom dvaput godisnje 'popu' ,a kad se na pevaljke bacaju pare ili na skupe kozmeticke tretmane (blago Zorici kad moze) onda nista. Svestenik nije monah da se zavetuje na skromnost i siromastvo, on je covek koji ima porodicu i mora da je prehrani isto kao mi. Sramota kako Srbi misle o svojima, nije nas Hitler ubio, poubijacemo se sami.

  • Bata Raka

    01. novembar 2013 | 09:04

    Ali zorica je bila kod kozmeticarke!

  • Student

    01. novembar 2013 | 08:54

    Jadna kozmeticarka(koju si zapravo izmislila,zbog kompleksa),dok ti ne zatvaras u salonu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA