SKOTOVI: Mučili devojčicu električnom ogrlicom za pse i terali je da laje!

Eduardo Montanez zlostavljao je devetogodišnju pastorku električnom ogrlicom za pse, dok je njena majka, Paula Montanez, gledala skrštenih ruku

  • 4

Eduardo (43) i Paula Montanez, bračni par iz Denburija u SAD, uhapšen je nakon što je škola kontaktirala policiju i prijavila moguće zlostavljanje svoje učenice. Istražitelji su otkrili da je Montanez koristio električnu ogrlicu za pse na svojoj devetogodišnjoj pastorci, terajući je da laje kako bi se ogrlica aktivirala.

Sumnja se da je devojčicina majka bila prisutna, ali nije uradila ništa kako bi sprečila ovaj okrutni postupak. Uplašena devojčica se poverila svojoj nastavnici i ispričala o problemima kod kuće. Prema izjavi žrtve, više puta je dobijala batine, ali je navela da se incident sa ogrlicom desio samo jednom, međutim tragovi na devojčicinom vratu ukazuje da ovo nije prvi put.

Eduardo Mondarez optužen je za zločin, a omogućeno mu je da plati kauciju u iznosu od 250.000 dolara, kako bi se branio sa slobode, dok je Paula optužena za saučesništvo uz kauciju od 200.000 dolara.

Advokat branilac smatra da postoji dovoljno evidentnih dokaza da je devojčica sama sebi nanela povrede, kako bi privukla pažnju na sebe. Ona je trenutno pod starateljstvo države, a ukoliko majka plati kauciju, zabranjen joj je svaki kontakt.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA