Srbi obišli groblje u južnom delu Mitrovice (FOTO)

Do groblja u južnoj Mitrovici, na kome je oko 90 odsto nadgrobnih spomenika porušeno, Srbi stigli autobusima u pratnji Kosovske policije

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika nessa
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Atom

    03. novembar 2013 | 07:57

    Tamo neki avi od dakle ste dosli vanzemalci ste ili od rusia ajde dikazi tkn pametnjakovic

  • tamo neki

    02. novembar 2013 | 14:50

    Sabit, kratkog si uma. Vi ste srbe ubijali i proterivali sa JiM i pre 1992 godine. Nato vam je pobio masu dece u bombardovanju, onda ste teazili pomoc od srba. Vi ste uceni joj od Enver Hodze da je to vasa zemlja. U vreme njegovog vladanja Albanijom bilo vas je svega 600.000 po regularnom popisu. U to vreme Jugoslavija vam je dala masu drzavljanstva izbeglim iz Albanije. U pristinu ste imali falkultet na svom jeziku, svoju biblioteku ucili ste u osnovnim skolama iz knjiga uz Albanije. Onda su vam srbi bili najbolje komsije, za to vreme vi izbegli iz albanijevste likovali po kosovu, a srbima izbeglim za vreme drugog svetskog reata je bilo zabranjeno da se vrate u svoje domove na KiM. kao znak dobre volje Srbija vam je sala autonomiju 1974 godine, onda se niste bunili. Posto je kosovo od pamti vekova Srbsko a vi ste doseljeni na prostore sadasnje Albanije ko ostatak placenicke porazene vojske rimskog carstva onda i imamo pravo da tvrdimo da je to nasa Otazbina. No vi ste uvek jaki u coporu i kada ste u vecinu, kada ste sami onda ste manji od mhovog zrna. No jednom ste dobili na grobovina staraca i nejakih, to je dokazala vasa uck koja je u startu bila proglasena teroristickom organizacijom i to od onih koji su vam dali to sto sad imate, zahvaljujuci novcu od kriminala. Vi nikad niste bili sposobni da budete deo civilizovanog drustva, to ste dokazali u Albaniji, to dokazujete i aada na okupiranoj teritoriji. Jadni ste vi.

  • sabit

    02. novembar 2013 | 13:20

    Nemojte zaboraviti ! Te komsije serbi koji su prije 10 god.ubijali i cjele familije !! I decu i starije ljude , na najvisi surovi nacin, zapalili ljude zive u kucama pa ubijali trudnice itd . Pa usporedite malo sa tim nagrobnim spomenicima ! To su kamenje koje se moze porpaviti ali kako da vratimo tijh 20 hiljada svirepo ubijene na kosovo od nasih kulturnih srba !!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA