SAVRŠEN KROJ: Pele i Boda u duhovitoj komediji razotkrivaju sve muške slabosti! (FOTO)

Dvojica po mnogo čemu različitih muškaraca, novokomponovani tajkun Marko (Boda Ninković) i ekscentrični krojač Svetislav (Dragan Petrović) će se naizgled slučajno upoznati. Već u prvim minutima poznanstva dovešće jedan drugog do ivice nervnog sloma

  • 0

Dva vrsna srpska glumca Slobodan Boda Ninković i Dragan Petrović Pele ovaj put oduševiće publiku u divnoj, duhovitoj komediji pod nazivom "Savršen kroj", u kojoj razotkrivaju sve muške mane i slabosti.

Pele i Boda odlučili su da spoje zajedničko, pedesetogodišnje iskustvo i tako pokrenu novi pravac "Sit down", umesto "Stand-Up". "Savršen kroj" će svakome lepo stajati, nikoga neće uvrediti, a ako nekoga uspe ponovo da približi onima iz najužeg okruženja, njihovo zadovoljstvo će biti ogromno.

Predstava na ultraduhovit način prikazuje sve muške slabosti. Dvojica po mnogo čemu različitih muškaraca, novokomponovani tajkun Marko (briljantno ga tumači Boda Ninković) i ekscentrični krojač Svetislav (genijalni Dragan Petrović) će se naizgled slučajno sresti i upoznati.

Već u prvim minutima poznanstva oni će dovesti jedan drugog do ivice nervnog sloma, ispoljavajući sve svoje strahove i frustracije, ali će ipak otkriti da imaju mnogo toga zajedničkog.

Scenarista je Vladimir Đurđević, a svi koji žele da 75 minuta uživaju u velikom talentu dvojice srpskih glumaca i odličnoj priči, 12. novembra u 20 časova, Dom Sindikata biće pravo mesto za njih.

(A. Č.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA