Pljačkašima pumpe od tri do šest godina zatvora

Marinku Mijailoviću kazna je smanjena sa sedam na šest godina zatvora zbog pljačke pumpe, ali i još četiri razbojništva. Darjanu Adžiću i Ivanu Mijailoviću kazne su smanjene za po dva meseca pa su osuđeni na tri godine i dva meseca odnosno tri godine zatvora

  • 3

Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio na zatvorske kazne od tri do šest godina zatvora trojicu razbojnika koji su 2007. godine opljačkali benzinsku pumpu "Lukoil Beopetrol" na Novom Beogradu.

Tom odlukom sud je preinačio kvalifikaciju krivičnog dela razbojništvo u lakši oblik tog dela i neznatno ublažio kazne koje su im bile izrečene prvostepenom presudom Višeg suda u Beogradu u januaru ove godine, objavljeno je na sajtu tog suda.

Marinku Mijailoviću je kazna smanjena sa sedam na šest godina zatvora zbog pljačke Beopretolove pumpe ali i još četiri razbojništva u Beogradu.

Darjanu Adžiću i Ivanu Mijailoviću kazne su smanjene za po dva meseca pa su pravosnažno osuđeni na tri godine i dva meseca odnosno tri godine zatvora.

Benzinska pumpa je radi ostvarivanja svojih imovinsko pravnih zateva upuća na parnicu.

Mijailovići i Adžić su oglašeni krivim što su 21. aprila 2007. godine, na benzinskoj pumpi pretili radnicima pumpe da će ih napasti a potom im oduzeli novac u iznosu od 30.000 dinara, boks cigareta, više mirišljavih jelkica za osvežavanje automobila i mobilni telefon.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA