Haradinajevog kandidata za odbornika ubio kosovski policajac!

Kosovski policajac otvorio je vatru na kandidata za odbornika stranke Ramuša Haradinaja dok je stajao na parkingu. Pucao je na žrtvu službenim pištoljem, a ubistvo se desilo blizu Džamije u Srbici

  • 2

Kandidata Alijanse za Budućnost Kosova (ABK) za odbornika u opštini Srbica Bekima Birinđikua ubio je pripadnik kosovske policije.

Kako navodi taj portal, pozivajući se na svedoke, nepoznati počinioci su vatru na kandidata za odbornika stranke Ramuša Haradinaja otvorili u trenutku dok je razgovarao telefonom na parkingu restorana.

Kako se navodi, policajac je pucao na žrtvu službenim pištoljem, a ubistvo se desilo blizu Džamije u Srbici.

Portparol ABK Ernest Luma rekao je da pozadinu ovog slučaja ne želi da okvalifikuje kao političku, ali i da ne može ništa da se odbaci.

Porodici ubijenog saučešće je izrazio predsednik Alijanse za Budućnost Kosova Ramuš Haradinaj, a ubistvo je osudila i nevladina organizacija "Demokratija u delovanju", koja nadgleda izborni proces na Kosovu.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos Obilic

    2. novembar 2013 | 23:22

    Neka se poubijaju

  • Bekim

    3. novembar 2013 | 12:56

    Milose psihoo vi sami sebi se ubivate opp nema dan sto nema ubistva silluvanje i placka kod vas u ktvta vie toa drakulla

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA