Ovaj čovek je ubio Medlin Meken? (FOTO)

Glavni osumnjičeni je heroinski zavisnik i bivši radnik hotela, danas pokojni Euklides Monteiro, koji je, po mišljenju portugalske policije, zatekao Medelin prilikom pljačke sobe

  • 1

Medlin Meken, koja je nestala iz sobe u portugalskom letovalištu dok su joj roditelji bili na večeri, oteo je najverovatnije radnik u hotelu. Glavni osumnjičeni za portugalsku policiju je heroinski zavisnik Euklides Monteiro, koji je najverovatnije upao u sobu kako bi je opljačkao, ali nije očekivao da će naići na dete. Policija pretpostavlja da je on oteo devojčicu.

Optuženi Monteiro, koji je pre četiri godine poginuo u saobraćajnoj nesreći, od ranije je bio poznat policiji, a imao je i zatvorski staž. U vreme kada je Medlin oteta, Monteiro nije radio u hotelu, jer je godinu dana ranije otpušten, ali je policija pronašla listing telefonskih poziva koji ga povezuju sa tom lokacijom.

Policija veruje da je ovaj sitni kriminalac, koji je i ranije krao u hotelu, zbog čega je dobio otkaz, upao u sobu radi pljačke, ali da nije očekivao da zatekne dete. Policija pretpostavlja da ju je tom prilikom oteo.

Zaposleni u hotelu sa kojima je Monteiro radio tvrde da je bio heroinski zavisnik i kradljivac, ali opisuju ga kao prijatnu osobu. Porodica Monteira tvrdi da je optužba apsurdna, da je pokojni Euklides voleo decu, a i sam je bio otac dvoje.

Medlin Meken oteta je 3. maja 2007. godine iz sobe hotela "Oušn klab" u Praja da Lut u Portugaliji, a britanska policija je odnedavno ponovo pokrenula istragu o njenom nestanku.

(Telegraf.rs / Izvor: Mirror.co.uk /Foto: Phil Harris)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA