ŠTA SU NAVIJAČI PONELI NA MARAKANU: Kuke, motike, čengele za meso...

Među stvarima koje su oduzete od navijača našle su se i alatke koje mesari koriste prilikom tranžiranja mesa. Svi huligani su privedeni i po kratkom postupku su osuđeni na novčane kazne od 10.000 do 25.000 dinara

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Neverovatno
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Rastislav

    03. april 2014 | 14:16

    Ne mogu da verujem da neko podje sa takvim rekvizitima na sportski dogadjaj.Dali normalan covek moze tako nesto da uradi, pri svesti i zdravom razumu?Zar neznaju sta su SEMENKE,KIKIRIKI,KOKICE?

  • sasa 42

    05. novembar 2013 | 13:02

    Alo bre Policiji Drzavo i ostale korumpirane sluzbe. Meni i drugaru ste uzeli 2 plastikanera upaljaca od 10din da nebi ubili nekoga nedaj Boze, a mi ni cigaretu nismo mogli upaliti dok se na jugu i severu palilo i zarilo i sada ih kaznjavate sa 90 do 220eura kazne koju ce platiti narko dileri iz navijackih organizacija koje su nista nego obicne HORDE ZLA koje su daleko od pravih iskrenih navijackih organizacija. Neki ovde navode da je to tako jer smo BANANA drzava, ali ne treba vredjati bananu nije nista kriva, mi smo praistorijski uredjena zemlja sa ocito velikim brojem neandertalaca koji se radjaju, bivaju podrzani i tako odgajani, ponos i dika svojih najblizih.........neki na vlasti, neki kroz nazovi biznis u vlasti, a vecina poslusnih vojnika na stadionima i ulicama ETO TO SMO MI

  • Djordje

    05. novembar 2013 | 01:10

    Ne znam sta ocekuju, da svi upisu skole, natrte se i puste da ih svi redom prcaju da bi dobili posao, mozda motivacija treba da im budu tuce fakultetski obrazovanih ljudi na birou... Trebaju nam obrazovanje i radna mesta, tako se resavaju problemi huligana, ne policijskom brutalnoscu, nasiljem se ne resava nasilje, maskira se samo. Ovo nisu kriminalci i ne treba ih osudjivati, treba ih sazaljevati, njima treba pomoc, a ne osuda i batine, zbog cega su i postali to sto jesu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA