Ubijena Klarika Farkaš prijavljivala ubicu policiji!

Vladica J. (27) se sam predao policiji i priznao zločin. On je istražnim organima rekao kako je bio u ljubavnoj vezi sa pokojnom Klarikom, koja je to navodno ispričala njegovoj nevenčanoj ženi i da je na taj način rešio da joj se osveti

  • 7

Šabačka policija pritvorila je Vladicu J. (27) zbog sumnje da je u nedelju ujutru ubio Klariku Farkaš (41) u njenoj kući. Kako saznajemo iz istrage, nakon ubistva on se sam predao policiji i priznao zločin. On je istražnim organima rekao kako je bio u ljubavnoj vezi sa pokojnom Klarikom, koja je navodno to ispričala njegovoj nevenčanoj ženi i da je na taj način rešio da joj se osveti.

U kući zločina u Sinđelićevoj ulici zatekli smo majku pokojne Klarike. U maloj sobici gde je zločin počinjen sve je uredno i čisto. Majka je došla da pokupi dokumenta i obavi formalnosti oko kćerkine smrti.

- To je strašno. Kada sam došla, videla sam je na krevetu mrtvu, izbodenu nožem više puta, u lokvi krvi, sa zabačenom glavom unazad. Hitna pomoć nije mogla da joj pomogne, samo su konstatovali smrt. Evo njen EKG koji su uradili, linija ravna, sva je iskrvarila. A danas pročitam u nekim novinama da je on bio njen ljubavnik. To je strašna laž. Ona ga je prijavljivala policiji, jer ju je nekoliko puta opsedao. Najpre joj je u gradu oteo bicikl, pa je i to prijavila policiji. Od tada je proganja, pretio je da će je napastvovati. Jednom je zvala policiju, jer je dolazio na vrata i lupao joj. U policiji su rekli: "Zaključaj vrata, a ako provali, onda nas pozovi" - kaže nam Radmila, koja je pronašla kćerkin dnevnik u sobi gde je živela, kako je rekla.

Njihov prijatelj Nikola kaže da se Klarika plašila da ide sama po gradu zbog čoveka koji joj je pretio.

- Nije smela da ide na pijacu sama, morao sam da je pratim. To jutro pre ubistva bio sam kod nje. Popili smo zajedno kafu i ja sam otišao. On je sigurno bio negde sakriven i, kada je video da sam izašao, vratio se i ubio je. Niko i ne zna kako se taj čovek zapravo zove, dolazio je ovde u komšiluk. Užas, kada sam došao i čuo šta se desilo, ne mogu sebi oprostiti što nisam ostao pored nje. Bila je u lokvi krvi, isečena i po rukama, jer je pokušala da se odbrani od ubice - kaže nam Nikola.

(M. E.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA