MONTREAL: Zapalio se avion, pet osoba povređeno

U požaru koji je izbio na traci za prtljag aviona "Rojal Er Maroko" prilikom evakuacije povređeno je petoro od 250 putnika koji su u Montreal stigli iz Kazablanke

  • 0

Marokanski avion evakuisan je na aerodromu u Montrealu a pet osoba je hospitalizovano pošto je izbio požar na traci za prenos prtljaga u zadnjem delu aviona, javili su danas lokalni mediji.

Avion vazduhoplovne kompanije "Rojal Er Marok" sa 250 putnika i osam članova posade evakuisan je sinoć u Montrealu, piše kanadski dnevnik "Preše", pozivajući se na portparola aerodroma Fransoa Nikolasa Aselija.

Pet osoba je hospitalizovano, pošto su neki povređeni prilikom klizanja niz evakuacioni tobogan ili zbog dima od vatre, naveo je portparol aerodroma.

Na video-snimku postavljenom na Tviteru vidi se gusti dim koji se diže sa zadnje strane morokanskog aviona koji je stigao u Montreal iz Kazablanke, prenela je agencija AFP.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA