Čedina žena prepoznala Dunjića i Lea Petrovića!

- Petrović mu je rekao: "Ajde, Čedo, da platiš ručak", a onda mu je poručio da izađe napolje, psovao ga je i vređao. Tada se pojavio Dunjić koji mu se uneo u lice, rekao da je prodao Kosovo. Tada je izbila opšta tuča - kaže Jelena Jovanović

  • 15

Jelena Jovanović, supruga lidera LDP-a Čedomira Jovanovića, prepoznala je danas u Višem sudu u Beogradu navijače Zvezde Velibora Dunjića i Lea Petrovića kao osobe koje su ih fizički napale na splavu "Čarda" u Mađarskoj 17. aprila.

- Leo Petrović sada ima kraću kosu, ali to je on - rekla je tokom svedočenja Jelena Jovanović.

Kako je opisala, čim su sa prijateljima ušli u restoran, njenom suprugu se obratio Petrović.

- Rekao mu je: "'Ajde, Čedo, da platiš ručak", a onda mu je poručio da izađe napolje, psovao ga je i vređao. Tada se pojavio Dunjić, koji mu se uneo u lice, rekao da je prodao Kosovo i tada je izbila opšta tuča. Pokušala sam da stanem između i svojim telom zaštitim supruga - rekla je ona.

O incidentu je u sudnici danas govorio i Jovanovićev prijatelj Srđan Ćešić, kome su navijači naneli najteže povrede.

- Jovanoviću je prišao Dunjić i počeo da ga vređa. Potom ga je udario. Čeda se zateturao, a zatim mu uzvratio udarac. Prišao sam da ih razdvojim, ali su tada počeli i mene da udaraju - posvedočio je danas Ćešić i naveo da on ne zna ko je njega tukao.

Takođe, pred sudskim većem saslušani su i Dejan Pilja, njegova supruga, prijateljica Tanja Milovanović kao i Jovanovićev vozač.

U publici je danas sedela i Sanja Bujošević, supruga bivšeg pripadnika JSO Nenada Bujoševića, koji je osuđen zbog zločina na Ibarskoj magistrali, kao i nekoliko navijača Zvezde.

Sudsko veće odbilo je predlog odbrane da Velibora Dunjića pusti iz pritvora, a nastavak suđenja zakazan je za 3. decembar.

( Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Урош

    5. novembar 2013 | 14:22

    1 на 1, Чеда га може појести.

  • русија

    5. novembar 2013 | 15:16

    значи није била толико урађена чим је препознала

  • WW

    5. novembar 2013 | 14:58

    Mora da je bila strejt kad je uopste videla nesto

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA