BRITANIJA: Pas nasmrt izujedao devojčicu!

Četvorogodišnja Leksi Hadson preminula je posle napada psa koga je njena porodica pre nekoliko nedelja usvojila iz prihvatilišta, u malom mestu nedaleko od Notingema

  • 20

Četvorogodišnju Leksi Hadson u gradiću Montsorela, u Velikoj Britaniji, napao je pas - kućni ljubimac, a devojčica je preminula u bolnici u Notingemu.

Devojčica toga dana nije otišla u školu zbog bolesti, a majka je brinula o njoj. Leksi je spavala kada je pas skočio na nju i napao je. Prestravljena majka pokušala je da spase dete, ali je bila nemoćna dok je gledala kako joj pas ujeda devojčicu, zatim je iz kuhinje uzela nož i izbola psa.

Komšije su čule njene krike i videle kako izbezumljena istrčava iz stana, noseći krvavu i obamrlu ćerku. Na putu za bolnicu majka je stalno ponavljala kako su joj rekli da je pas bezbedan za decu.

- Bila je razorena, poražena. Leksi je bila njeno jedino dete i ona ju je razmazila. Psa je imala od pre dva meseca, kada ga je uzela iz lokalnog prihvatilišta. Bio je zlostavljan u prošlosti i Džodi je govorila da je veoma blage naravi. Devojčica se često igrala sa njim. Napao ju je bez razloga, spavala je u krevetu kada je došao u sobu. Kao pobesneo zgrabio je dete i nije hteo da ga pusti - rekao je kućni prijatelj Pol Rajan.

Inače, Džodi Hadson bila je samohrana majka, a Leksi je bila jedinica. Kako kažu komšije, bila je divno dete i majka ju je obožavala.

- Želela je psa za ljubimca. Bio je veoma zlostavljan, pun ožiljaka koji su dokazivali šta mu je radio prethodni vlasnik. Došao je u porodicu koja mu je pružila ljubav, često su ga šetali i izgledao je veoma poslušan.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Shone

    6. novembar 2013 | 17:35

    Dete i pas nisu isto. Zna se gde je psu mesto a gde detetu. Pas u dvoristu,a dete u kuci. Za stan su mali psi,a ne teled. Ali pomodarstvo je cudo.

  • mica

    6. novembar 2013 | 17:46

    Siroto dete :( nek joj je laka crna zemlja

  • Dejan

    6. novembar 2013 | 17:48

    Ovo nije pas nego zver.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA