Ubio ženu i ćerku, najmlađu poštedeo jer je arijevka!

Britanski desničar pod uticajem droge pobio je svoju porodicu, poštedevši samo plavooku ćerku jer je čistokrvna arijevka. Pred sudom se branio da je čuo glasove koji su ga navodili na zločin

  • 5

Džon Miler (38) poštedeo je život samo svoje mlađe ćerke jer je čistokrvna arijevka, a svoju stariju ćerku i ženu izbo je nožem do smrti, jer su mu to rekli glasovi.

Miler je u porodičnoj kući gurnuo niz stepenice svoju ženu Saru Lejkok (31), koja je stavljala decu u krevet, a potom ju je u kuhinji 19 puta ubo nožem u lice i 4 puta potom udario sekirom po glavi. Nakon toga u dnevnoj sobi je ubio svoju stariju ćerku Abigejl (12), koju je ubo 9 puta. Devojčica se uzaludno branila i smrt ju je stigla nakon što joj je posečena arterija na vratu.

Miler se potom popeo na sprat po najmlađu ćerku i rekao joj da se zatvori u spavaću sobu, nakon čega je izašao, posekao se po venama na rukama i urlao kao životinja.

Policiji je trebalo dva sata da ga savlada, a neizbežna je bila primena fizičke sile.

Miler je dugogodišnji uživalac velikih količina marihuane, povremeno kokaina, ali i fitnes manijak, pa se njegovo poremećeno ponašanje povezuje i sa upotrebom steroida. On je i ranije upadao u psihotična stanja, a pred policijom je govorio otvoreno o svemu i priznao zločin.

Za svoju najmlađu plavooku ćerku rekao je da je čista arijevka, a da su svi ljudi sa smeđim očima "zagadili genetski bazen".

Policija je pošteđenu devojčicu (4) pronašla u zagrljaju sa psom Reksom. Ona je provela 12 sati u kući sa svojom mrtvom majkom i sestrom.

Miler je član Britanske nacionalističke partije (BNP) i poznat je kao izraziti rasista. Pred sudom se branio da je čuo glasove u glavi koji su mu govorili da ubije svoju porodicu, a isti su mu se javljali i iz računara. Osuđen je na doživotnu robiju, uslovno na 15 godina zatvora.

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    7. novembar 2013 | 16:15

    Ma to treba ubiti odmah,strašno!

  • Dr.Mr.

    7. novembar 2013 | 17:55

    Ako bi ga ubili ne bi bili nista bolji od njega......dozivotna samnica za njega je gora od smrti.

  • Che

    10. novembar 2013 | 05:07

    Ovaj sto piso ovo ocigledno nezna sta je "uslovno"! A 15 godina uslovno bi znacili da je slobodan i 15 godina pod posmatranjem, dakle nemoguce!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA