Auto-škole najavljuju blokadu Beograda!

- Jedna ideja je da barem 2.000 zaposlenih u auto-školama dođe u Beograd i organizuje protestnu vožnju. Pritom, ne bismo pravili nikakav prekršaj, samo bismo vozili ukrug. Pa kada grad bude blokiran, tada će nas se valjda država setiti - kaže sekretar Zajednica auto-škola Petar Rašeta

  • 12

Od sledeće nedelje u Beogradu, i drugim većim gradovima u Srbiji, počeće protest oko 4.000 zaposlenih u 900 auto-škola, ukoliko im država ne omogući rad, najavljuju u Zajednici auto-škola Srbije.

Ukoliko se ne dozvoli rad svim školama, oni najavljuju da će vozilima blokirati Beograd, kako bi naterali nadležne da im dozvole da nastave obuku vozača.

Preme novom pravilniku MUP-a potrebno je da svaka auto-škola ima učionice, poligon određene veličine, kao i po jedno vozilo zasvaku kategoriju polaganja.

- Jedna ideja je da barem 2.000 zaposlenih u auto-školama dođe u Beograd i organizuje protestnu vožnju. Pritom, ne bismo pravili nikakav prekršaj, samo bismo vozili ukrug. Pa kada grad bude blokiran, tada će nas se valjda država setiti - kaže sekretar Zajednica auto-škola Petar Rašeta.

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • balkan boy

    7. novembar 2013 | 19:22

    Blokada resava sve. Narod ce da trpi svačije probleme. Kad ne znas kako, j..i narod i stvar rešena.

  • Nebojsa

    7. novembar 2013 | 19:30

    Policija neka se spremi i razbije te kolone. Dosta bre vise sa blokadom grada. Sve to lepo rasturiti ako pokusaju

  • Dogg

    7. novembar 2013 | 21:38

    Imali su 5 godina da polako pripreme sta se od njih trazilo i sad kad to naravno nisu pripremili blokada gradova.... Ja sam polozio voznju 2006 zbog tog novog zakona.... Sto nisu jos od tad poceli da se pripremaju....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA