NOVI SKANDAL: Pijani gradonačelnik Toronta preti smrću (VIDEO)

Nakon skandala sa pušenjem kreka, osvanuo je snimak u kom Rob Ford preti ubistvom nepoznatoj osobi. Gradonačelnik se brani da je bio pijan, ali i dalje ne podnosi ostavku

  • 0

Samo nekoliko dana nakon što je gradonačelnik Toronta Rob Ford priznao da je pušio krek, našao se u situaciji da mora da objasni novi skandalozni video-snimak koja ga kompromituje na još neugodniji način.

List "Toronto star" došao je u posed snimka na kom se pijani gradonačelnik tetura po sobi i preti nepoznatoj osobi smrću.

- Ubiću tog lika. Biće to ubistvo prvog stepena, Ili će umreti on ili ja - preti Ford na snimku.

Ford se oglasio nedugo nakon objave snimka, objasnivši da je bio pijan.

- Strašno mi je neugodno zbog ovoga. Ceo svet će to da vidi. To mi nije problem. Mogu samo da kažem da sam bio strašno, strašno pijan - izjavio je Ford.

Gradnačelnikova majka je izjavila da njen sin "treba da se urazumi", ali da mu "odlazak u centar za rehabilitaciju nije potreban". Dodala je i da mora da skine kilažu, uzme šofera, ugradi tester za alkohol u kola i prestane da se druži sa lošim društvom.

Nakon skandala sa krekom, svet je bio iznenađen kako su građani Toronta lako prešli preko gradonačelnikovog greha, kao i time da mu je popularnost čak porasla. Sada ipak, neki od gradskih odbornika predlažu da se Fordu ako već ne oduzme mandat, onda barem smanje ingerencije.

Neki građani Toronta održali su demonstracije, tražeći njegovu smenu zbog prvog skandala, na šta je Ford tvrdoglavo poručio da ne namerava da se povuče. Tek treba da se vidi da li će nakon ovog skandala istrajati.

Pogledajte video-snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA