HTEO DA SPASE DETE: Policija ga oborila elektrošokom i uhapsila (FOTO)

Rajan Miler iz Luizijane u Misuriju, očuh nastradalog dečaka Rajlija, posmatrao je sa lisicama na rukama sa zadnjeg sedišta policijskog automobila kako gori kuća u koju ga je policija sprečila da uđe

  • 3

Rajli Miler (3) nastradao je u požaru iz kojeg je hteo da ga spase očuh, ali ga je policija zaustavila elektrošokom i uhapsila.

Rajan Miler iz Luizijane u Misuriju, očuh nastradalog Rajlija, posmatrao je sa sa lisicama na rukama sa zadnjeg sedišta policijskog automobila kako gori kuća u koju ga je policija sprečila da uđe tako što je upotrebila električni pištolj.

Rajan je pokušavao da otvori ulazna vrata kuće, iza kojih je buktao plamen, kada ga je policija zaustavila električnim pištoljem, koji je upotrebila na njemu čak tri puta.

- Morali smo da ga zaustavimo. To nam je bila dužnost jer bi poginuo zajedno sa detetom. Nažalost, nije bilo šanse da dečak preživi - objasnili su iz policije za CNN.

Porodica tvrdi drugačije i pita se kakva je to policija koja ni ne pokuša da spase dete iz požara, a pri tome sprečava druge da to učine, a onda ih još smesti u zatvor.

Dečakova baka Lori Miler tvrdi da je policija druga dva elektrošoka upotrebila nakon što je lisicama vezala Rajana koji je iz zatvora izašao sa opekotinama na grudima.

Požar je izbio u zadnjem delu kuće iz koje su najpre istrčali roditelji, a potom pokušali da se vrate po dete. Vatrogascima je trebalo 8 sati da ugase požar.

(Telegraf.rs / Izvor: CNN)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA