HRVATSKA: Uhapšen zbog prodavanja lažne vijagre

Osumnjičeni 36-godišnji muškarac je lažnu vijagru i druge slične "lekove" nedavno naručio od nepoznate osobe iz Velike Britanije. Paket je preuzeo pre tri dana, kad mu je stigao putem jedne dostavljačke firme, ali mu je policija ušla u trag i uhapsila ga

  • 7

Zagrebačka policija uhapsila je prevaranta koji je iz Velike Britanije naručio oko 400 kutija falsifikovanih lekova - lažne vijagre.

Protiv njega je podneta krivična prijava zbog falsifikovanja lekova i povrede žiga.

Lažnu vijagru i druge slične "lekove", 36-godišnji osumnjičeni naručio je nedavno od nepoznate osobe iz Velike Britanije. Paket je preuzeo pre tri dana kad mu je stigao putem jedne dostavljačke firme, ali mu je policija ušla u trag i uhapsila ga.

Na falsifikovanim lekovima, koje je planirao da proda, bili su zaštitini znakovi proizvođača identični onima na originalnim lekovima, koji se, inače, izdaju samo na recept.

Uhapšeni je policiji poznat od ranije, a protiv njega je državnom tužilaštvu podnesena krivična prijava.

Policija dalje traga za osobama od kojih je on naručio lažne lekove, piše agencija Hina.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Za Zoricu

    8. novembar 2013 | 18:35

    Zorice, drži se ti aspirina i za potenciju, prevenciju

  • Za Zoricu

    8. novembar 2013 | 18:35

    I naravno kontracepcuju

  • Zorica

    8. novembar 2013 | 17:56

    Taj ko koristi vijagru ima problem u svojoj glavi: psihički poremećaj, nesigurnost, žurba, razmišljanje o pogresnim stvarima i dobro je što takvi postoje jel novaca će uvek biti. Dok je ovaca koji koriste vijagru i ostalo biće vuna i para. Treba takve muškarce koji su sa silnim kompleksima i frustracijama navući da uzimaju i da budu ovisnici a kasnije da imaju posledice uzimanja vijagre. Ovce tako žele i neka im tako bude a novac nek samo daju. Oni zadovoljni a i proizvođači.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA