DAČIĆ: Utvrditi tok novca za lečenje male Tijane!

- Potrebno je ostaviti da se utvrdi puna istina i ne treba dodatno nanositi bol bilo roditeljima, bilo ljudima koji su zaista hteli da pomognu - rekao je premijer

  • 10

Premijer Srbije Ivica Dačić rekao je večeras da je potrebno utvrditi šta se dešava sa novcem doniranim za lečenje devojčice Tijane Ognjanović, koja je u međuvremenu preminula, ali i da treba biti jako pažljiv da se dodatno ne nanosi bol porodici.

Dačić je najavio da će policija, ali i drugi organi razgovarati sa Tijaninom porodicom.

- Ne bih hteo da se ogrešim o bilo koga, ta porodica imala je najveći gubitak, ali postoji veliko interesovanje javnosti da sazna šta se dešavalo s novcem - rekao je Dačić.

Prema rečima Dačića, mnogi su se mešali u ovaj slučaj, a porodicu su nekoliko dana posle smrti devojčice zvali neki da se pare uplate na neki drugi račun bolnice.

- Potrebno je ostaviti da se utvrdi puna istina i ne treba dodatno nanositi bol bilo roditeljima, bilo ljudima koji su zaista hteli da pomognu - rekao je Dačić i naglasio da treba pošteno prići ovome i utvrditi istinu.

Premijer je najavio i da je država spremna da se suprotstvi svakoj vrsti ekstremizma na sportskim manifestacijama i političkim i drugim skupovima, i da se u MUP-u formiraju dve nove službe - za borbu protiv narkotika i protiv terorizma i ekstremizma.

- U narednom periodu borba protiv ekstremizma i terorizma, narkotika i kriminala će biti prioritet - rekao je Dačić.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zorica

    8. novembar 2013 | 20:48

    Lepo iznesite na čistač sve. Nek prilože svaki utrošeni evro da se vidi gde su pare otišle.Ipak se radi o ogromnom novcu. Ostatak dati nekom drugom detetu kome je sada preko potreban.

  • Hurem

    8. novembar 2013 | 20:29

    Pa uradite vec nesto po tom pitanju.Ili vec sve znate pa naS zamajavate.

  • Marko

    8. novembar 2013 | 21:56

    Pa i nas zanima sta bi sa kofercetom. A za novac koji sam dao za lecenje tog deteta vise ne marim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA