KRAJ DRAME U SELU KOD KRALJEVA: Predao se napadač koji je osam sati bio zabarikadiran u kući (VIDEO)

Dragomir M. koji je ranije danas ranio dvojicu ljudi, predao se oko 21 sat, nakon čega je policijskim kolima odvezen iz sela Metikoš

  • 5

Dragomir M. iz sela Metikoš kod Kraljeva, koji je ranije danas ranio dvojicu ljudi,predao se večeras oko 21 sat, saznaje Telegraf. Njega su nakon predaje uhapsili pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice MUP-a Srbije, koji su više sati držali njegovu kuću pod blokadom. Dragomir M. je policijskim kolima odvezen iz sela Metikoš.

Oko podneva u selu Metikoši kod Kraljeva  penzioner Dragomir M. ranio je dostavljača hrane Niaza Dž. (50) zabarikadirao se u porodičnu kuću, da bi tri sata nakon pregovaranja sa policijom oko 16.10 časova ranio policajca Desimira Rečevića (48) koji se našao ispred njegove kuće. Nešto posle 19 časova iz pravca kuće ponovo se čuo pucanj.

Dragomir je pucao na policajca iz automatske puške i ranio ga u ruku, a pre toga je u kući ranio dobavljača hrane.  Dragomir M. je posle ranjavanja Niaza zabarikadirao ulaz u kuću, posle čega je na lice mesta stigao pregovarački tim kraljevačke policije, kao i pripadnici SAJ-a.

Ranjeni Niaz je kolima Hitne pomoći u najkraćem roku prevezen u bolnicu, a stradao je zato što se sa Dragomirom posvađao oko plaćanja.

Još uvek nije poznato pod kojim okolnostima je Dragomir koji je prema prvim izveštajima policije u vidno alkoholisanom stanju izvršio ovaj zločin.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA