Beograđanin se ubio skokom u kanjon Tare

Muškarac Z. S., čije telo je pronađeno u blizini mosta na Tari, pred smrt je poslao sms prijatelju da mu život više nije interesantan

  • 2

Beživotno telo Z. S. (34) iz Beograda pronađeno je danas u blizini mosta na Ðurđevića Tari, a pretpostavlja se da je državljanin Srbije izvršio samoubistvo skokom sa mosta. Z. S. je nestao u večernjim satima 9. novembra, a u potrazi za njim učestvovali su pripadnici policije iz Pljevalja i Žabljaka, kao i meštani Ðurđevića Tare.

Kako prenose podgorički mediji, Z. S. je, najverovatnije, izvršio samoubistvo, a na to ukazuje prijava njegovog prijatelja R. A. iz Beograda, koji je 9. novembra telefonom pozvao policiju iz Pljevalja i obavestio ih da je neposredno pre toga od Z. S. dobio SMS poruku u kojoj se navodi da se nalazi na mostu na Tari i da mu život više nije interesantan.

Policija je potom pronašla automobil Z. S. pored mosta na Ðurđevića Tari i obavila uviđaj, a telo Z. S. je poslato na obdukciju.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • e moj prijatelju

    11. novembar 2013 | 18:25

    mnogima je dosadio brale, al se to tako ne radi... Bice nam jednom bolje..SUICID IS HARAM

  • Bekim

    11. novembar 2013 | 22:39

    Samo napredujete tako srbistanii

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA