LIDL I IKEA: Kada će doći u Srbiju?

Iako se često najavljuje da će nemački diskontni lanac "Lidl" ući u Srbiju u 15 gradova, da će švedska "Ikea" otvoriti pet prodajnih objekata, otvaranje tih trgovina, međutim, i dalje je - enigma. Pročitajte zašto

  • 11

Iako se često najavljuje da će nemački diskontni lanac "Lidl" ući u Srbiju u 15 gradova, da će švedska "Ikea" otvoriti pet prodajnih objekata, otvaranje tih trgovina, međutim, i dalje je - enigma.

Od tih velikih trgovaca još nema zvanične potvrde kada će konačno otvoriti vrata kupcima u Srbiji.

Kada je reč o švedskoj kompaniji Ikea, tu zasad nema izmena.

Nemačka kompanija je do sada kupila zemljište u Valjevu, Subotici, Novom Sadu, Zrenjaninu, Nišu, Smederevu i Beogradu, ali niko ne precizira kada će te diskontne prodavnice početi sa poslovanjem na srpskom tržištu.

- U ovom trenutku nemamo novih informacija koje bismo saopštili. Što se tiče ostalih gradova i opština, ne možemo dati preciznije informacije, ali možemo da potvrdimo da aktivno radimo na realizaciji kupovine zemljišta - prokomentarisali su kratko u "Lidlu".

Tokom 2014. godine očekuje se da "Ikea" počne izgradnju objekta u opštini Stara Pazova.

(Telegraf.rs/ Izvor: Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bebi

    11. novembar 2013 | 19:55

    Lidl je super ako zivis u UK jer su cene puno nize u odnosu na druge prodavnice.U Madjarskoj i Hrvatskoj cene proizvoda u Lidlu su skoro duplo vece nego u UK.

  • Neverovatno

    11. novembar 2013 | 16:57

    Ništa niste propustili bez Lidla i Ikee, verujte. Asortiman u Lidlu osrednji, roba na kutije spakovana, kvalitet srednji, cene kao prosek diskonta - kupovina dosadi posle 6 meseci. Ponekad bude nofood proizvoda po dobrim cenama. Ikea uvek ista ko voli taj dizajn, kvalitet prema ceni. Provereno

  • Igor

    11. novembar 2013 | 18:53

    Djekna jos nije umrla a ka' ce - ne znamo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA