HRVATSKA: Ukletu kuću čuva duh devojke koja nema oči

Postoje svedočenja da se u neposrednoj blizini uklete seoske kuće u Hrvatskoj i u njenoj unutrašnjosti čuje jecanje deteta. Plač navodno dolazi iz bunara u kojem se utopila devojčica koja je tu živela sa porodicom

  • 6

Najhrabrije koji se osmele da zakorače i zavire u ukletu kuću u mestu Škrinjari, u Hrvatskoj, zaplahne težak, ustajao vonj. Strah, neugodni trnci, čudni zvukovi, jeza... mnogi meštani veruju da je zdanje opsednuto duhovima.

Postoje svedočenja kako se u neposrednoj blizini uklete seoske kuće i u njenoj unutrašnjosti čuje jecanje deteta. Plač navodno dolazi iz bunara u kojem se utopila devojčica koja je tu živela sa porodicom. Drugi veruju da te jezive krikove ispušta duh mlade žene koju je neko brutalno ubio i njeno telo zabetonirao u temelje kuće.

Sve ove tvrdnje još su neugodnije s obzirom na to da se kuća nalazi odmah posle oštre krivine, na kojoj su česte teške saobraćajne nesreće.

Tomislav Kovačević (18) iz Virovitice zaustavio se i sa kamerom snimao kuću i okolinu. Na displeju kamere u pozadini je iznenada video siluetu žene, koja se potom pretvorila u siluetu deteta. Rekao je da je žena umesto očiju ima rupe, a da joj je lice mutno.

Meštane najviše plaše letnji dani jer s njima dolaze i oni koji će celu noć bančiti i orgijati, i tako širiti legendu o "ukletoj kući u Škrinjarima". Ali, svedočanstva o ukletoj i zastrašujućoj kući ne prestaju. Navodno se prodaje od 1997. po niskoj ceni, ali niko ne želi da je kupi.

(Telegraf.rs / Izvor:24sata.hr / Foto-ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    12. novembar 2013 | 16:14

    Sto bi moja baba rekla "bez'te noge, presracu vas"

  • ,,Rambo''

    12. novembar 2013 | 16:55

    Turizam,medzugorje i t d .

  • dule

    12. novembar 2013 | 16:41

    Uuuu uplasi se. Po tome se vidi koliko su glupi pa veruju u duhove. A jeste pomislili da neko mozda tera sege sa ljudima. Pa stavio neki radio kasetu i ljudi cuju zvuke i jecanja. Dajete ne serite molim vas.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA