PAO MRTAV: Greškom popio kristal-met vredan 40.000 evra

Romano Dias (55) popio je bočicu tečnog metamfetamina misleći da je napitak iz prodavnice zdrave hrane. Doza je bila mnogo veća od one koja se smatra smrtonosnom

  • 0

Romano Dias (55) iz okoline Kembridža u Engleskoj popio je flašicu tečnog metamfetamina, misleći da je napitak iz prodavnice zdrave hrane, kako je pisalo na etiketi, i ubrzo umro.

Nesrećni čovek je, pošto je popio pola čaše napitka, shvatio da nešto nije u redu i poručio svojoj životnoj saputnici Debri Dalson: "U nevolji sam. Umirem. Mrtav sam", nakon čega je zaistao pao mrtav.

Obdukcijom je utvrđeno da je Dias popio tečni metamfetamin, poznatiji kao kristal-met, ulične vrednosti preko 40 hiljada evra i da je doza koju je popio bila daleko veća od one koja se smatra smrtonosnom.

Istraga je utvrdila da je flašicu sa etiketom "zdravog napitka" Diasu dala njegova ćerka. Naime, paket sa pošiljkom u kojoj je bio napitak, stigao je poštom na kućnu adresu, ali sa nepoznatim imenom primaoca. Nakon što je ćerka sačekala da vidi da li će se pravi vlasnik javiti, napitak je dala ocu.

Zanimljivo je da je flašica čekala čak 3 godine na konzumaciju koja je bila kobna po Diasa, a policija je iznenađena da se ovolika količina droge našla u malom mestu u oblasti Kejmbridž.

Osim toga ,ova droga nije česta na teritoriji Velike Britanije, koja je mahom poznaje iz serije "Breaking Bad".

(Telegraf.rs / Izvor: Independent.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA