TEORIJA ZAVERE: Ameri mikrotalasnim impulsima prouzrokuju tajfune! (FOTO) (VIDEO)

Da li postoji mogućnost da mikrotalasni puls s bilo kog električnog aparata ili satelita može da utiče na vremenske nepogode? Super tajfun Haijan je možda je kontrolisan i "dirigovan" od strane ljudi

  • 15

Da li postoji mogućnost da mikrotalasni puls s bilo kog električnog aparata ili satelita može da utiče na vremenske nepogode? Mikrotalasna anomalija posmatrana je u zapadnom Pacifiku, koja je stvorila snažnu rotaciju i moguće stvorila najveći tajfun Haijan.

Super tajfun Haijan, koji je pogodio Filipine i odneo preko 10.000 života, možda je kontrolisan i "dirigovan" od strane ljudi. Tu dolazimo do pitanja da li je potpuno kontrolisan na putu ka konačnoj destinaciji?

Video-snimke na Jutjub kanal postavio je stručnjak za planetarne i vremenske promene, zemljotrese i druge vremenske nepogode, koji objašnjava moguće poreklo mikrotalasnih pulseva.

Na mapi jasno pokazuje da je baza američkog ratnog vazduhoplovstva tik do neobičnih promena mikrotalasa, koje su se dešavale u okeanu neposredno pred udar super tajfuna.

Snimci pokazuju uticaj mikrotalasnih pulseva, kako se formiraju i sa kog mesta su krenuli. Blizu Gvama, Marijanskih ostrva koja su teritorija SAD, sa severa kreće veliki mikrotalasni puls, koji se rotira i formira ciklone. Nakon što je talas stvoren, satelitski snimci pokazuju "jaku rotaciju" koja počinje da se razvija. U izveštaju stoji da je rotacija počela da se stvara samo posle dana kada je primećena anomalija.

Na Gugl mapi se mogu videti sva elektro-magnetna mesta na svetu, svaki glavni sektor sa antenama i radari koji kontrolišu okolinu. Ovaj stručnjak dokazuje da puls kreće kod baze SAD, a oluja počinje svoju rotaciju čim se puls pošalje. Inače, u neposrednoj blizini navodnog izvorišta oluje je i NASA baza.

Možda nisu namerno uzorkovani, ali su krivci za slanje pulsa baš u tom trenutku kada je počela oluja. Male su šanse da to nije povezno, navodi stručnjak, jer je posle zemljotresa došao tajfun. Izgleda da su američke snage bile ozbiljne i sigurne kada su rekle da će kontrolisati vreme!

Super tajfun Haijan, poznat kao i Jolanda, napustio je Filipinsku zonu i krenuo je ka Vijetnamu. Diskusije da li je tajfun namerno izazvan preplavile su internet. Da li je ovo sve istina i da li je moguće da jedna država izaziva prirodne katastrofe, možete i sami pogledati na snimcima i potvrditi ili odbaciti ovu teoriju.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bošnjak-Bosanac

    12. novembar 2013 | 22:44

    To je Tesla uradio jos za svog života..a ovi uništavaju nam svijet sad

  • USA

    12. novembar 2013 | 22:57

    Pa ko će drugi nego to zlo zvano Amerika!

  • hsdjf

    12. novembar 2013 | 22:40

    Jedno i jedino objasnjenje HARP.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA