ŠIROKO: Kad Nole pobedi, njegovi zaposleni dobijaju bonus!

- Ukoliko Nole pobedi, stiže nam bonus, tako da smo svi vatreni navijači. Očekujem da dobijem bonus od dvadeset odsto - rekao je konobar kafića "Novak" u Novom Sadu

  • 4

Novak Đoković odbranio je titulu na završnom turniru u Londonu, a zaposleni u njegovom kafiću otkrili su kako navijaju za svog gazdu, ali i koliko su "finansijski" dobri ako on pobedi.

Voditelj jutarnjeg programa na Radiju Index Đorđe Lovren uspeo je da samo nekoliko trenutaka pred početak Novakovog meča sa Rafaelom Nadalom da dobije malo poznatu informaciju i to iz prve ruke.

Voditelja je zanimalo da li će zaposleni u kafiću "Novak" u Novom Sadu bodriti njihovog šefa Novaka Đokovića. Konobar koji se javio na telefon, ne samo da je otkrio kakva je atmosfera u lokalu, već se raspričao i na temu sledovanja zaposlenima, ako Nole trijumfuje u Londonu.

U lokalu „gori", navijači na sve strane, atmosfera je vrlo uzbudljiva, željno iščekujemo početak meča. I svi se pripremao – rekao je jedan od zaposlenih.

Na pitanje da li će gazda Nole, ukoliko odnese pobedu, povećati dnevnicu osoblju kafića, konobar je odgovorio:

- Ukoliko Nole pobedi, stiže nam bonus, tako da smo svi vatreni navijači. Očekujem da dobijem bonus od dvadeset odsto - bio je iskren konobar.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krstan_stari_pucar

    13. novembar 2013 | 00:11

    U tom istom restoranu vlada tesko pobovlasnistvo, ne smeju ni da jedu a kamoli kafu da popiju. Tako da verujem da ce gospodin Srdjan da sazna ko je doticni konobar. Verovatno ce siroma i otkaz da popase...

  • Slaven Banja Luka

    13. novembar 2013 | 03:52

    Pa ne mogu da vjerujem da je takva situacija u kaficu! Srdjan tlaci radnike? Ja ne vjerujem da Novak to zna. Da zna, vjerujem da bi bilo drugacije. Joooj Srdjane ne blati ime kafane, a pogotovo sina!

  • Milan

    13. novembar 2013 | 09:56

    Da odu negde u inostranstvo da rade u nekom ekskluzivnom lokalu vide li bi kad smeju kafu da popiju , kod nas samo kukaju .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA