Danas lokacijska, a sutra građevinska dozvola za Južni tok

- Srbija je potpuno spremna da 24. novembra počne izgradnja tog magistralnog gasovoda - kaže ministar prirodnih resursa, rudarstva i prostornog planiranja

  • 2

Danas će biti izdata lokacijska dozvola za izgradnju gasovoda "Južni tok" u Srbiji, a građevinska sutra, najavio je ministar prirodnih resursa, rudarstva i prostornog planiranja Milan Bačević.

- Srbija je potpuno spremna da 24. novembra počne izgradnja tog magistralnog gasovoda kroz našu zemlju - rekao je Bačević za TV B92.

On je podsetio da je to ministarstvo ranije završilo prostorni plan područja posebne namene za "Južni tok", što je bio preduslov za realizaciju tog velikog projekta.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Perica

    13. novembar 2013 | 09:07

    Uf kako su samo ovi pseudoeksperti ekspeditivni, prosto pomisli covek da zivimo u nekoj uredjenoj drzavi. Zamislite kad gradjanin ove zemlje ode po neku banalnu dozvolu za gradnju neke kuce koja treba da mu bude dom kako ga bulumenta partijskih mafijasa docekuje na svakom koraku, isto ovako? Na zalost ne bi rekao.

  • Dare

    13. novembar 2013 | 09:51

    Kako građevinska sutra kad lokacijska postaje pravosnažna tek za 8 dana a ne može građevinska da se izda bez pravosnažne lokacijske? Ili može jer je ovde zakon selektivan!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA